مشاوره حقوقی رایگان - بیرون زوجه از منزل

سلام. خانمی هستم که حدود 10 سال هست که ازدواج کردم و اختلافات زیادی داشتم که همیشه سعی کردم پنهان کنم و احترام همسرم را نگه دارم. البته مدتی هست که به دلایل مختلف من و همسرم با هم قادر به زندگی نیستیم او مدام من و خانواده من را تحقیر میکند و داد و فریاد و فحاشی میکند و دست بزن ندارد ولی سر هر چیز الکی بحث و جدال میکند و از نظر روانی واقعا دیوانه ام کرده خیلی زیاد داد و مدام فریاد میزند و شاید تا چند روز همه اش بحث رو کش میدهد و البته سکوت من هم خیلی او را اذیت میکند و همه اش میگوید گمشو برو خونه مادرت و چند بار هم وسایل من را بیرون ریخته و من را به بیرون خانه هل داده است. حتی یک بار با برادرش سر این که به او میگفت چه مرگت هست و زن به این خوبی، هر دو ما را از خونه بیرون کرد ولی خوب نقطه ضعف من رو میدونست و اون هم بچه 6 ساله ام هست که من همه اش به خاطر او گذشت میکردم و نمیگذاشتم خانواده ام بفهمند و برمیگشتم سر زندگی ام ولی باز اون به کارهایش ادامه میدهد و میگوید من همینی که هستم و نمیخواهی برو گمشو بیرون و مهریه ات رو اجرا بگذار. البته ارثیه پدری من که شامل مغازه و باغ هست در اختیار ایشون هست و حتی اگه درآمدی داشتم در خونه و زندگی ام خرج میکردم ولی ایشون همش میگویند این خونه من هست و برو گمشو هیچ سهمی نداری ولی من تا الان که دوباره من را بیرون کرده و خانواده ام فهمیدند صبر کردم و الان خانواده ام میگویند بروم به پلیس اطلاع بدهم و گر نه عدم تمکین میگذارد و میگوید تو رفتی ولی خوب میخواهم آبروریزی هم نشود و نمیدونم چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی ام کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. موضوع اخراج از منزل را صورتجلسه نمایید و نفقه ی خود را مطالبه کنید.