مشاوره حقوقی رایگان - تمكين

درود. خسته نباشيد. من زنم يكهفته هستش خونه رو رها كرده و رفته خونه پدرش. بی دليل. خانه مستقل دارم. من شغلم نگهبانيه و ٢٤ساعت كار و ٢٤ساعت منزل هستم. از همسرم خواستم كه روزی كه خونه هستم خونه باشه و روزی كه نيستم خونه پدرش باشه. ولی ايشون ميگن من گفتم كه كلاً نره خونه پدرش. درصورتی كه من آنقدر كنار اومدم با اين موضوع. خونه نيستم مياد وسيله برميداره و ميره. از سركار كه ميرم ميبينم كه بله يكى خونه بوده. حتی با پدرم رفتيم صحبت كنيم ولی پدرزنم منو از ماشين كشيد پايين و دعوا. بايد چيكار كنم در قدم اول؟ ايا به خانوم نفقه و مهريه تعلق ميگيرد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

زن به مجرد عقد مالک مهرش میشود .ولی اگر بتوانید عدم تمکین ایشان را اثبات کنید نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد .شما باید بصورت کلی مشاوره شوید تا دچار مشکل نشوید .