مشاوره حقوقی رایگان - مغازه مشاعی قولنامه ای تجاری دار

سلام من یک مغازه با دوستم در بنگاه به صورت قولنامه ای سه دانگ سه دانگ خریدیم ولی اون هیچ پولی نداده حالا من با اون بنگاهی به مشکل خوردم قهرم شریکم میگه بیا تا بنگاه امضا کن ملک و کلا واگذار کن به من و من نمیدونم چیکار کنم این فردا بفروشه به من پول نمیده؟ چیکار کنم قانونی به حقم برسم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
انتقال سهم به شریک کار بسیار پر ریسکی هست به نظرم سعی کنید اختلافتون با بنگاهی را با یه نفر واسطه برطرف کنید