مشاوره حقوقی رایگان - اموال

با سلام، یکی از دوستانم ثروت زیادی دارد با ذکر اینکه این اموال از قبل از ازدواج می باشد، متاسفانه شوهر ایشان بسیار تند خو و قلدر هستند. آیا ایشان بر اموال این خانم می تواند تصمیمی بگیرد؟ سپاس

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.زوج به هیچ عنوان نمیتواند در دارایی زن دخل و تصرفی داشته باشد.و زن مختار است هر گونه که خواست خرج کند. و اگر زن هر گونه دارایی هم داشته باشد مرد ملزم به پرداخت نفقه میباشد و لاغیر

یک وکیل

سلام" با عنایت به اینکه همکار محترم به درستی به سؤال شما پاسخ داده اند لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

یک وکیل

سلام
به هيچ وجه حق اين كار را ندارند.