مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بانک

سلام و احترام
ضامن همکارم شدم و بدون اطلاع از وضعیت آن مبلغ 98میلیون که سپرده گذاری کرده بودم جهت اخذ وام بدون اطلاع اینجانب کسر کردن
آیا بانک این مجوز را بدون اطلاع میتواند برداشت کند
آیا خانه ای که رهن بانک است میتوانم شاکی شوم که بانک آن را بفروشد و هزینه ای که من متضرر شده ام برگشت دهد
شخص وام گیرنده هم میگوید فعلا پول ندارم
ممنون ميشم راهنمایی ام کنید چون آسایش ندارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله بانک می تواند شما ضامن شدید و مسوول پرداخت .شما دو راهکار بیشتر ندارید یا ده قسط را پرداخت کنید از طرفی که ضامن شدید مطالبه وجه شکایت کنید وبا در رابطه با کل مبلغی که از حساب شما کسر شده از آن شخص شکایت نمایید.