مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح انجام شده در یکسال گذشته و شکایت همسرم از بنده

عرض سلام، بنده دوسال وارد زندگی مشترک شدم، شش ماه پیش زوجه بدون دلیل از خانه رفت و درخواست مهریه و نفقه کرد، بعد از چند ماه قاضی حکم عدم تمکین داد چون دلیل قانونی نداشت، اعتراض گذاشتن رو رای، الان مسیله ای که پیش اومده اینه که یکسال و نیم پیش تو خونه پای خانمم شکست و خودشم این یکسال میدونست که خودش لیز خورد، الان شکایت کرده بر علیه من که من چنین کاری کردم و نامه پزشک قانونی نوشته برخورد جسم سخت و دو درصد دیه تعیین کرده، ولی شاهد وجود داره که اصلا درگیری رخ نداده، هنوز جلسات دادگاه شروع نشده، مسئله دیگه اینکه خاله خانمم و شوهرش اومدن شهادت دروغ دادن که من به اونا گفتم من پاشو شکوندم، الان چجوری باید ثابت کنم که کار من نبوده و اینکه میخوان بابت این شکستگی حق طلاق بگیره از قاضی، آیا میتونه طلاق بگیره؟ چون دیگه حتی یبار هم دعوا و درگیری نبوده اصلا و بدون دلیل چن ماه خونه رو ترک کرده و اینکه حکم عدم تمکین به خاطر این مسئله ممکنه برگرده؟ ممنونم