مشاوره حقوقی رایگان - آیا فروشنده واحد مسکونی برای اظهار خلاف واقع سن ساختمان میتوان شکایت کرد؟

باسلام
آپارتمانی را خریداری کردم که در زمان معامله سال ساخت واحد را سازنده 95 اعلام کرد و در قولنامه 95 ثبت شد (معامله در تاریخ 2/97 انجام شد و در زمان قولنامه پایانکار و سند را نگرفته بود) ولی الان که قصد فروش واحد را دارم بنگاه ها مبنای سن ساختمان را تاریخ نصب کنتور که تاریخ 93 است در نظر میگیرند با توجه به به اینکه من پول واحد 2 سال ساخت را برای واحد 4 سال ساخت پرداخته ام میتوانم از سازنده شکایت کنم.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام به نظر بنده اگر از لحاظ قیمتی تاثیری نداشته شکایت بی مورد است