مشاوره حقوقی رایگان - پرینت دایرکت اینستاگرام

باسلام
ببخشید من در دایرکت اینستاگرام با مردی ارتباط بصورت چت داشتم همسرم درخواست چک کردن فضای مجازی برام زده برای واتساپ و اینستاگرامم و منو متهم به داشتن رابطه نامشروع کرده. آیا میشه قاضی درخواست ایشون رو عملی کنه؟ اصلا میشه دایرکت اینستاگرام رو حاکمیت بررسی کنه برای این موضوعات؟
تورو خدا واضح راهنماییم کنین
ممنونم

پاسخ ها :

پرینت دایرکت اینستاگرام برای رابطه نامشروع بررسی دایرکت اینستاگرام برای رابطه نامشروع رابطه نامشروع اینستاگرام