مشاوره حقوقی رایگان - سوالات ارثی و حقوقی

من حدود 20 سال پیش خانه ای ویلایی خریدم که در ابتدای خرید پدرم مبلغی را که به میزان سه دانگه آن است کمکم کرده است اما کل خانه به نام من است. در زمان قبل از فوتش به من گفت که بعد از مرگم نصف اون سه دانگ مادرت از آن استفاده کند و من نوشته ای رو کاغذ نوشته که بعد از مال مادرم است من هم متعهد بودم و بعد از مدتی تصمیم به ساختن خانه کردم که مادرم از آنجا رفت و بعد از ساختن من متعهد بودم و یک طبقه آپارتمان را به مادرم برای سکونت دادم. و مادرم آنجا سکونت دارد با آنکه همه خانه بعد از تفکیک همچنان به نام من است. و حالا هرچه به خواهرانم میگویم نامه را بیاورید بر نمیگردانند و ادعا میکنند که گم شده است. آیا بعد از فوت مادرم میتوانند از طریق آن دست نویس اقدام کنند و یک طبقه را تصرف کنند. و آیا میتوانم در زمان زنده بودن مادرم از مادرم بابت گم شدن نامه دست نویس نوشته ای بگیرم بعد از فوتش هیچ حقی ندارند. و بتوانم خانه را پس بگیرم.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام اگر مادرتان به شما دسنوشته بدهد و صلح کند موردی ندار