مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات و معوقات جانبازان حالت اشتغال بنیاد شهید

سلام سئوال اینست آیا کلیه ی جانبازان حالت اشتغال که دارای مطالبات حقوق و مزایّا هستند و از طرفی هم قرآر است همتراز با کارکنان دولت و نیروهای مسلح پاداش پایان خدمت دریافت نمایند اولاً ضمن بازنشستگی مشمّول تسویه کامل سنوات و معوقات میگردند سپس دریافت پاداش و بازنشستگی میگیرند و نیز این مهّم تسویه ی معوقات و پاداش شامل تمامی افرادی است که حالت اشتغال و از کار اُفتادگی کلّی هستند میشود دوماً توضیح از نحوه ی محاسبه در صورت امکّان میزان و حدُود چقدر است و اینجانب مجروح سال 1368 هستم سال 80 رای درصدم شد کمیسیون پزشکی و سال 82 از کار افتاگی کلّی گرفتم مشمّول حالت اشتغال شدم از سال 83 برقراری حقوق گردید و آغاز دریافت حقوق گردید وسلام آیا مشمول حقوق یاد گردیده هستم بفرمائید لطفاً

پاسخ ها :

محمد حسین حاجی آبادی

جناب آقای محمد حسین حاجی آبادی :

سلام
به بنیاد شهید و امر ایثارگران مراجعه کنید