مشاوره حقوقی رایگان - بند ب ماده 128 حالت اشتغال

سلام پدر خانوم بنده سال 77 استخدام ناجا شده و سال 83 در حین ماموریت به شدت مجروح و در کمیسیون پزشکی مشمول قانون حالت اشتغال شده، ایشون چشم چپ و دست راست و پای چپ و یک گوشش و به علاوه اعصاب آسیب جدی دیده، ایا میتونه پرونده جانبازی تشکیل بده؟ مشمول جانباز یا در حکم جانباز محسوب میشه؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر در ماموریت بوده باید در کمیسیون ناجا مطرح و تعیین تکلیف میشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد