مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت

باسلام من سال 95 دوفقره چک و 3 فقره سفته یه شخصی بهم خرج کرد که چک ها بنام یه شخص بود ولی سفته ها یکی صاحب چک و دومی پسرش یعنی تو تا متعهد داشت که پسرش نسبت به سفته ها محکوم شد و پدرش هم چک هم سفته ها را محکوم شد نسبت به پدرش رای قطعی شد ولی پسرش که فقط سفته ها را محکوم بود غیابی بود واخواهی کرد و رای عدم صلاحیت گرفت الان قاضی دستور داده کل پرونده باید بره دادگاهی که صلاحیت داره رسیدگی کنه اما نسبت به رای قطعی که نمیتونه چون رای قطعیت پیدا کرده اما قاضی قبول نمیکنه چیکار باید بکنم لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در صورت قطعیت رای حضوری دیگر قاضی فارغ از رسیگی است و در خصوص موارد واخواهی شده میتواند وارد رسیدگی شود.و شما در صورت عدم پذیرش باید در دادگاهی که صلاحیت به نفع وی صادر شده دفاع کنید