مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نفقه

باسلام
بنده زوجه هستم.. چند روز پیش قرار معاینه محل داشتیم. بنده همراه قاضی منزلی که همسرم تهیه کرده بودن مشاهده کردیم. خونه تکمیل بود فقط لباسشویی نداشت.. اگر محکوم به تمکین شدم‌.. چطوری برم منزل همسرم و اینکه رفتم وسایل در منزل نبود چیکار کنم.. وسایلی که چیدن مال مادر همسرم بود اگه بعد از رفتن قاضی وسایل رو ببرن و روزی که من رفتم تمکین کنم باید چیکار کنم؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر وسایل در منزل نبود با کلانتری هماهنگ کنید جهت تهیه گزارش . شهود هم ببرید.