مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید. من الان حکم قطعی هیئت حل اختلاف اداره کارو گرفتم ولی کارفرما مبلغی رو که صادر شده نمیده منم شکایت کردم ازش تو دادگاه الان خواستم راهنماییم کنید که آیا میتونم درخواست تاخیر تادیه کنم یا نه و اینکه طبق ماده 180 قانون کار باید جریمه 20 تا 200 درصدی به من بده حالا برا گرفتن جریمه یا تاخیر تادیه باید به کجا مراجعه کنم و درخواست بدم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نه جریمه ونه تأخیر تأدیه به شما تعلقنمی گیرد .شما با راهنمایی اداره کار به اجرای احکام دادگستری محل مراچعه بفرمایید.یاالله.