مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی

با سلام
بابت کارشناسی ملک بابت مهریه که اینجانب مطالبه نموده ام همسرم برای بار سوم درخواست هیات 3 نفره نموده که ابلاغ آن بدستم رسیده است ولی پس از مراجعه به اداره ثبت اسناد، اداره اذعان نموده که ایشان هنوز هزینه کارشناسی 3 نفره را پرداخت ننموده و فقط اعتراض و درخواست خود را بر روی پرونده قرار داده است. حال سوال از شما بزرگواران اینه که مگه قبل از پرداخت هزینه کارشناسی ابلاغ انجام می گیرد؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
متعاقب اعتراض به نظریه کارشناس جنانچه دلایل واستدلال معترض موجه باشد دادگاه مجدداقرارارجاع موضوع به کارشناس راصادرمیکند ودران اسامی کارشناسان و هزینه کارشناسی راهم اعلام و به معترض ابلاغ می کند که باید ظرف یک هفته هزینه کارشناسی را پرداخت کند والا از اعداددلایلش خارج میشود بعداز اینکه معترض یاکسی که درخواست کارشناسی کرده هزینه کارشناسی را پرداخت کرد دادگاه به کارشناس ابلاغ میکند تا کارشناسی راشروع کند