مشاوره حقوقی رایگان - رشوه یا کسب مال از راه غیر (مشاور مالی)

بنده کارمند هستم. بدهکار اداره رو به جهت گرفتن تخفیف به پیمانکار (طلبکار اداره) معرفی کردم و بر اساس توافق بینشان درصد گرفته ام.
البته پس از انجام کارشان.
اکنون پیمانکار به دلیل ارائه اسناد جعلی فراری است. و بدهکاران اسم من را به عنوان معرف در بازرسی عنوان کرده اند
هیچگونه اسنادی توسط اینجانب امضا نشده است و حق امضا نداشته ام. و اسناد جعلی توسط واحد درآمد، معاونت و رئیس تایید شده است.
و اکنون توسط واحد بازرسی حسابها چک شده و مشخص است که پیمانکار به حساب من در چند مورد پول ریخته است.
جرم من که معرف بودم چیست؟
تشکر

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

با سلام
شما در فرض ملاحظه مرتکب جرمی نشده اید