مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدیه

سلام من در دوران عقد هستم همسرم طلاهایی که بمن هدیه داده بود سرقت نموده متاسفانه شاهدم نداریم الان که میخام جداشم شکایت سرقت کرده ام اقا ادعا میکنن که تهمت میزنم بهشون و میگه خیانت در امانت کردی همشونو پس میگیرم رفته شکایت کرده که بهش تهمت زدم ایشون گوشی بنده رو هم سرقت نموده و پیام واتساپ از خط من به خواهرم داده که طلاها رو میگم گمشده یعنی خودشو زده بجای من از طرف و زبان من با خواهرم چت کرده که مدرک جور کرده به قاضی بگه که طلاها گم نشده من براش پاپوش درست کردم من چگونه از خودم دفاع کنم البته این پیاما را قبل از سرقت به خواهرم گفته سیم کارتم دستش بوده تا منو محکوم کنه ایا میتونه بابت طلایی که مفقود شده ازم بخاد چیزی بگیره ایا من که بهش گفتم شما برداشتید طلا رو بابت تهمت محکوم میشم ایشون هیچ جوری زیربار نمیرن ایا پیاما رو قاضی باور میکنه سیم کارتم دست خودش بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید پیام ها را خودش داده می توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید