مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به جعل

در شکایتی جعل که بدروغ شده و طرف امضای خود را اول قبول نمیکرد ولی الان که امضاش از طرف کارشناس تایید شده ولی کارشناس نوشته شاید این برگه سفید امضا بوده و بعدا پر شده بخاطر اینکه برگه را خودم نوشتم و طرفم امضا کرد به دادگاه نیز گفتیم حالا طرفم سوء استفاده داره میکنه و به من تهمت جعل زده خواهش میکنم راهنمایی کنید با توجه به اینکه در لایحه اولش اسمی از سفید امضا نیاورد و فقط امضایش را قبول نداشت که رفت کارشناسی ولی الان با حرف کارشناس طرفم حرفش عوض شده.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در مهلت قانونی از کارشناس تقاضای اخذ توضیح کنید که صراحتا مشخص کن که آیا سفید امضا بوده یا خیر