مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک تاریخ گذشته

با سلام بنده یک دستگاه خودرو خریدم و بنگاه به من برگه تعویض پلاک داد ولی متاسفانه وقت یک ماه اون گذشته و حالا که بهشون میگم تاریخ فک پلاک را تمدید کنید از این کار امتناع می کنند و در صورتیکه بنده پول تعویض پلاک را میدهم ولی درخواست یک میلیون تومان پول دارم و می خواهم چگونه میتوانم بنگاه را الزام به سند کنم لطفا من را راهنمای کنید. با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام شما بایستی به طرفیت شخصی که خودرو را از او خریده اید و همچنین صاحب سند طرح دوای الزام به تنظیم سند کنید