مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت به کولر توسط همسایه

سلام. چند روز پیش برای نصب قطعه ای بالای پشت بام رفتم و بعد از چند روز مدیر ساختمان که از نظر روانی هم تعادل خوبی ندارد مدعی شده شما خسارت به کولر ما وارد کردید در صورتی که کولر ایشان اصلا در ضلع دیگری از پشت بام بود و به غیر از این مشکل درب پشت بام را قفل میکنند و اجازه دسترسی نمیدهند. پیامک و تماس های تهدید آمیز و پشت تلفن فحاشی میکنند.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باادعای خود را ثابت کنند حق ممانعت از استفاده از مشاعات را ندارند