مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به پشت بام

سلام، مستاجر طبقه چهارم آپارتمانی 4 طبقه و تک واحدی هستم. چند باری برای شب نشینی و کباب درست کردن به پشت بام رفتیم. در ضمن دو شب هم همسرم به علت هوای مطلوب، برای خوابیدن به پشت بام رفت. شب سوم با درب قفل زده شده توسط مدیر و مالک واحدمان مواجه شدیم. برای درخواست کلید قفل مراجعه کردیم و با پرخاش گفت که فقط در صورت رسیدگی به امور کولر و ماهواره حق استفاده از پشت بام را داریم و از دادن کلید خودداری کرد.
آیا اجازه چنین کاری را دارند؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استفاده از پشت بام و سایر قسمت های مشاعی مستلزم رضایت همه مالکین است