مشاوره حقوقی رایگان - متمم قرارداد

با سلام و خسته نباشید برای مغازه ای قولنامه عادی در بنگاه برای مدت سه سال نوشته شده است پس از آن قولنامه محضری سه ساله با درخواست مالک با میزان اجاره کمتر برای همان مغازه تنظیم شده و در پشت برگ قولنامه بنگاه این متن نوشته شده است:
( این اجاره نامه متمم اجاره نامه رسمی شماره ... دفترخانه شماره .. می باشد و این اجاره نامه صرفا جهت انجام کارهای اداری و جواز کسب می باشد). سوال : آیا با نوشتن انفساخ و کن لم یکن شدن قرارداد محضری ، قولنامه بنگاه هم بعنوان متمم قرارداد بصورت اتوماتیک لغو میشود یا بقوت خود باقی مانده و کل مضمون قولنامه بنگاه حاکم خواهد شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

متمم قرارداد اجاره متمم قرارداد قرارداد اجاره اجاره