مشاوره حقوقی رایگان - اقاله

سلام من به مشاور املاک یه سر کمیسیون دادم بهم قرارداد با کد رهگیری داد که وام بگیرم تاریخشو کم زده بود الان که مراحل اخر دریافت وام هست خودم رفتم تو سیستم زده اقاله هرچی هم بهش گفتم یه متمم بزن که وام خراب نشه نزد و گفت اصلا اوندفعه هم اشتباه کردم منم قراردادی که دستم بود رو دادم به خودش ولی میتونم کپیشو پیدا کنم صفحه هوتوگرامشم ندادم دستمه / خوب مرد مومن از اول اگه قبول نمیکردی من از جای دیگه گرفته بودم الانم باقیشو برام انجام میداد من نتونستم متقاعدش کنم که حرکتش فوله و کار منو خراب کرده و باید متمم بده که وام از دست ندم یه جورایی رند بازی دراورده و همین به جایه شهود و مالک هم با همدیگه امضا کردیم یعنی من برا قراردادی که بهم ضربه هم زده پولم دادم بهش گفتم شاید کسی قانون بلده بتونه با یاداوری تخلفش مجاب به دادن متمم بکنتش ممنون میشم کمکم کنید 3ماه پدرم دراومده و کلی خرج کردم که به اینجا رسوندم شدید به این پول احتیاج دارم لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
مرتکب تخلف شده است از طریق اتحادیه پیگیری نمایید
قرارداد امضا شده را بدون حضور طرفین چطور اقاله نموده است ؟!

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع را می توان از طریق بازرسی اتحادیه املاک پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه پیگیری کنید .
کار شما نیز غیر قانونی بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اقاله باید دو طرف حاض. و توافق خود را اعلام کنند به اتحادیه شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اقاله قرارداد با توافق موجر و مستاحر است نه بنگاه دار. به اتحادیه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقاله قرارداد باید توسط طرفیت قرارداد انجام بشود و بنگاه دار
شما یک قرارداد جدید با کد رهگیری در بنگاه دیگری تنظیم نمایید و

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام لطفا از قسمت مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به اتحادیه شکایت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کار هر دوی شما جرم و کلاهبرداری از بانک است. انتظار حمایت قانونی نداشته باشید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

بعد از معامله، طرفین می‌توانند به تراضی آن را اقاله و تفاسخ کنند.یک طرفه چطور اقاله کردند ؟به اتحادیه مراجعه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

برای اقاله باید دو طرف حاضر و توافق خود را اعلام کنند به اتحادیه شکایت کنید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با توجه به اینکه از ابتدا قصدی مبنی بر معامله وجود نداشته و در واقع آثاری برآن مترتب نمی‌شود تا اینکه بشودبه بحث اقاله در این مبحث پرداخت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید موضوع را از طریق بازرسی اتحادیه املاک بررسی نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هر دو مرتکب تخلف و با جمع سایر شرایط جرم نسبت به بانک شده اید لذا از حمایت قانونی برخوردار نمی گردید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام هم در تنظیم و هم در اقاله مرتکب تخلف شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید