مشاوره حقوقی رایگان - توقیف

سلام- در پرونده شورای حل اختلاف در مرحله تامین خواسته جهت مبلغ 20 م تومان هم حساب بانکی توقیف شده و هم جدیدا خودرو از یکی از ضامن ها به پارکینگ برده اند.
سوال
1- چنانچه سند ملکی به اجرای احکام شورا معرفی کنیم میشود رفع توقیف خودرو و حساب بانکی را گرفت؟ و این کار به نظر قاضی بستگی دارد یا اینکه عرفا انجام میشود؟
2- اگر حساب بانکی بیش از مبلغ تامین خواسته هم به شورا معرفی شود از حسابها و خودرو رفع توقیف میشود؟ لطفا توضیح دهید متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام این موضوع بستگی به نظر قاضی دارد با توجه به اینکه حساب بانکی سهل الوصول تر می باشد امکان رفع توقیف و توقیف ملک کم است لکن بستگی به مبلغ محکومیت هم دارد چنانچه که موارد توقیفی کفاف بدهی را ندهند امکان دارد بپذیرد