مشاوره حقوقی رایگان - طرفیت شما مبنی بر اعسار پرداخت

سلام وقت بخیر
از یک نفر طلبکار هستم محکوم به پرداخت شده ولی نامه از دادگاه برام اومده که باید. بروم دادگاه در چند روز آینده تو ابلاغیه نوشته طرفیت شما منبی بر اعسار در پرداخت محکوم به فکر کنم در مورد قسطی کردن پرداخت هست اگر در مورد قسطی کردن پرداخت هست اگر چند تا قسط رو بده الباقی رو اذیت کنه به چه صورت میشود در ضمن چون در شهرستان اکثر ملک ها ورقه ای است من ملک ثبتی نمی تونم به دادگاه معرفی کنم ولی مطمئن هستم مال دارن
ممنون از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در املاک تصرف مالکانه داشته باشد قابل قبول است. از دادگاه درخواست کنید تحقیقات محلی کند