مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت موجر

سلام من مستاجر یه خونه ای هستم موجر خونه را برا فروش گذاشتن وقت و بی وقت مزاحم میشن می خوان خونه را ببینن و من هم تا برج 5 قرارداد دارم چیکار کنم اگه باید شکایت کنم کجا باید برم ممنون میشم از راهنمایتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، اگر شرط امکان بازدید منزل توسط موجر در قرارداد اجاره شما نباشد، می توانید با عنوان مزاحمت در حق در دادسرای منطقه شکایت به عمل آورید.البته لازم به ذکر می باشد ممکن است بازپرس پرونده در این خصوص اعتقادی به مزاحمت در حق نداشته باشند.