مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت از پدر بچه و دادن آن به مادربزرگ و پدربزرگ پدری

با سلام و خسته نباشید.
سوال من اینه که چه مدارکی برای گرفتن حضانت از پدری که شیاد و کلاهبردار و بی رحم است به طوری که او بعد از فوت همسرش ازدواج کرده و یک بچه هم از زن جدیدش دارد و از زن اول خود یک پسربچه سه ساله دارد که این بچه نزد پدربزرگ و مادربزرگ پدری خود زندگی میکند.. این پدر با کمال بی رحمی بچه را که به مادربزرگش که بچه به آن عادت کرده او را از مادربزرگش جدا کرده و با این طفل معصوم باج گیری میکند .. به طوری که بچه را چند روز پیش خود نگه میدارد و از خانواده در ازای پول. لوازم خانگی. ماشین و غیره معاوضه میکند. و بعد از آزاد شدن. بچه از شدت گرسنگی و بیخوابی حتی نمیتواند راه برود و مشکلات عصبی نیز پیدا کرده که به حرف کسی توجه نمیکند و فقط جیغ میزند.
این داستان تابحال چندین بار توسط این پدر و همسر بی رحم تکرار شده
وضع مالی این بابا ضعیف است.
شاکیان زیادی هم دارد که پول این مردم را به جیب زده و آدرسش را کسی ندارد. هر چند وقت احضاریه هایی هم برای او به خانه پدرش می آید.
من چندین بار پرس و جو کرده ام و گفته میشود که گرفتن حق حضانت فرزند کار دشوار و طولانی است. آیا واقعا اینگونه است؟
درصورت امکان شکایت چه شواهد و مدارکی برای اثبات لازم است؟
و چه مدت زمانی طول میکشد تا حضانت از او سلب شود؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام بایستی جد پدری به دادگاه دادخواستسلب حضانت بدهد و با شهادت شهود و تقاضای معرفی به پزشکی قانونی قابل اثبات است