مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتورسیکلت

با سلام من پسر 16ساله ای ام که به دلیل مشارکت در سرقت به آگاهی رفتم و اثر انگشت و عکس ازم گرفتن و منو به دادگاه بردند و بازپرس من رو به کانون مجازات های اسلامی فرستاد و آنجا هم ازم اثر انگشت و عکس گرفتند بعد یه نصف روز امدم بیرون و شاکی ها هم رضایت داده اند در ضمن اولین بارم است حالا دادگاه هم تشکیل نشده حالا میخاستم بپرسم مجازات من چیست و آیا سوء سابقه برایم درست میشود اگر درست میشود تا چند سال پاک میشود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سابقه خواهد بود تا ده سال.با توجه به گذشت شاکی خصوصی مجازات سنگینی ندارد.یاالله