مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس در فضای مجازی

سلام خسته نباشید، یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینم که چند وقتی هست که عکس من و چندتا از دوستام به صورت استیکر تو واتساپ پخش شده ، میخواستم بدونم باید چطوری شکایت کنم؟ و اینکه اینا افراد تو کانال اینستا خودشون این عکسا رو قرار دادن . و من خوشبختانه این افراد رو اسمش فامیلشاشونو در آوردم و این هیچ آدرسی ازشون ندارم و چطوری میشه پیداشون کرد . و اگه شکایت کنم میتونم بجایی برسم ، لطفا راهنمایی کنید مرسی.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر از عکس شما سو استفاده شده ودر فضای مجازی متتشر پیدا کرده طبق قانون جرائم رایانه ایی عمل یک رفتار مجرمانه تلقی وجرم است ومیتوانید از طریق دفاتر خدمات قصایی شکایت خودرا طرح کنید