مشاوره حقوقی رایگان - استیکر عکس تلگرام

سلام اگه یک نفر با استفاده از عکس دیگران ک مرد باشه استیکرش بکنه پخش بکنه و رو عکس هم فحش ناموسی و غیر ناموسی بنویسه اقدام به انتشار بکنه اگه دستگیر بشه از طرف قاضی جرمش چیه؟ میخام جواب این سوال رو بدونم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

استفاده از عکس دیگران وسو استفاده از ان جرم وقابل تعقیب است به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از 20.000.000 تا 150.000.000 ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا مجازات آن جزای نقدی است برخی موارد حبس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای ایشان هم در نظر گرفته می شود جرم سنگینی است