مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف منجر به فوت

با سلام
پدر بزرگ بنده سال 1361 به عنوان کارگر رسمی شهرداری مشغول آب دادن چمن بودن و در همان ساعات اولیه صبح (6صبح) توسط وسیله نقلیه زیر گرفته می شوند و متأسفانه در دم جان می دهند و هیچگاه راننده و مقصر پیدا نمی شوند.
حال از سال 1395 پیگیر دریافت دیه به نرخ روز می باشیم که متأسفانه دادگاه به مبلغ 10 هزار تومان رأی صادر نمودند همچنین در دادگاه تجدید نظر همین رای صادر گردید.
مگر طبق قانون جدید نباید از صندوق تأمین خسارت بدنی دیه مرد مسلمان به نرخ روز پرداخت شود؟
چگونه می توانیم به این رأی اعتراض کنیم؟
ضمنا نمونه آرای دیگه ای هست تو اینترنت که دیه به صورت یوم الادا پرداخت شده.
راه حل چیست؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به دادگستری استان مراجعه ودر خواست اعمال ماده 477 بنمایید.یاالله