مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه برای زمینهای که شهرداری مکلف به صدور پروانه بر اساس رای دیوان شده است

اینجانب مالک یک قطعه زمین به مساحت 206 متر که در شهر واقع گردیده بر اساس طرح تفصیلی و طرح جامع دارای کاربری مسکونی میباشد بخشی از پلاک فوق (حدود140 متر) در طرح احداث خیابان میباشد که پس گذشت زمان مقرره و عدم بازگشایی خیابان فوق توسط شهرداری بر اساس حکم دیوان شهرداری مکلف به صدور پروانه براساس قانون تعیین وضعیت املاک گردیده حال آنکه زمین فوق بر خیابان 20 متری که پلاکهای همجوار بصورت پاساژ و یا کلا تجاری میباشند واقع گردیده و بر اساس نظر کارشناسان شهرداری دارای قابلیت تجاری میباشد. شهردار دستور صدور پروانه مسکونی را داده است. تکلیف چه میباشد و آیا احکامی مبنی بر صدور بر اساس پلاک همجوار وجود دارد آیا این اقدام شهردار قانونی میباشد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی قانونی است مگر اینکه شما تقاضا بفرمایید وماباالتفاوت آن را بپردازید.یاالله