مشاوره حقوقی رایگان - بیماری کرونا

با سلام بنده چند روز دیگه در شهرستان جاجرم جلسه رسیدگی بدوی دادگاه کیفری دو به عنوان متهم را دارم ساکن مشهد هستم و متاسفانه به کرونا مبتلا شده ام . آیا ارسال نامه پزشک و تست کرونا باعث تاخیر در تاریخ رسیدگی و تعیین تایم جدید می شود ؟ یا با همین شرایط باید در دادگاه حاضر شوم ؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام یک لایحه دفاعیه ارسال کنید و یک لایحه با ضمیمه کردن تست کرونا و تقاضای تجدید جلسه به شعبه ارسال گردد