مشاوره حقوقی رایگان - متن ابلاغیه

سلام
ابلاغیه برای من اومده و 5روز مهلت داده از بابت دفاع از اتهام انتسابی از بابت جعل و کلاهبرداری واستفاده از سند مجعول عادی، انعقاد قرارداد مشارکت ساخت به مبلغ 610000000 میلیون تومان .
از طرفی هم چون دچار عارضه قلبی میباشم و تازه از بیمارستان مرخص شدم و بخاطر استرسی که بر من وارد میشه نمیتونم در بازپرسی حضور داشته باشم.البته در ابلاغیه قید شده به همراه یک وکیل حضور داشته باشید.
لطفا راهمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
جهت دفاع از خود حتماً مراجعه نمایید .

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پرونده کیفری هس و حتما یک وثیقه یا فیش حقوقی به همراه ببرید، چون قرار تامین صادر می‌شود

یک وکیل :

با سلام
پیگیری پرونده را به وکیل بسپارید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حدالمقدور وکیل بگیرید و یا با ارسال لایحه ای هم عذر موجه خود را اعلام و هم دفاعیات خویش را مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
اول که می ت انید با ارسال مدارک پزشکی و لایحه جلسه را به تأخیر بیاندازید. و بابت اتهام هم، اعلام کنید که قبول ندارید تقاضای ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری در امر خط و امضاء مطرح نمایید اگر هم قبلا کارشناسی شده است اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما در جلسه دادرسی حاضر نشوید حکم حبس صادر خواهد شد
بهتر است وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یا لایحه ارسال کنید یا وکیل بگیرید تا به جای شما در جلسات حضور پیدا کند اگر هم به تنهایی رفتید بهتر است وثیقه یا فیش حقوقی ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید لایحه ارسال کنید یا وکیل معرفی کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
یک وکیل دادگستری با یک وثیقه همراه خود ببرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مهلت مقرر مراجعه نمایید عدم حضور شما می تواند نشانه ایی بر مجرمیت شما باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

علل موجه به همراه پرونده پزشکی مربوطه به شعبه ارسال شود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

از وكيل دادگستري كمك بخواهيد.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه شخصا قادر به حضور ودفاع ازخود نمیباشید باید وکیل بگیرید. از طرفی اتهامات شما درصورت اثبات مجازات شدیدی دارند که اعطای وکالت برای شما نتیجه بخش خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدرک خود دال بر بیماری را ارائه داده و فقط وکیل شما حضور پیدا کنند.

یک وکیل :

می توانید با وکیل دادگستری حاضر شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید مدارک پزشکی خود را ضمن لایحه ارسال نمایید و یا از طریق وکیل اقدام نماییو

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
شما به وكيل با عنايت به پيچيدگي پرونده نياز داريد و در عين حال حضور يافته و دفاع نماييد
آمادگي جهت وثيقه را نيز داشته باشيد

مینا احمدی

مینا احمدی :

وکیل بگیرید وا ول وکیلتان تشریف ببرد بعد شما بروید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... حضور شخص شما بعنوان متهم ضروری است لیکن می توانید عذر موجه خود را اعلام کرده و تقاضای مهلت کنید...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت هر شرایطی باید به دادگاه مراجعه کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به هر حال به همراه وکیل شرکت کنید که استرستون کمتر بشود . فقط تامین مناسب همراه ببرید ...سند ملکی آزاد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید از طریق خدمات قضایی لایحه دهید و یا اینکه وکیل بگیرید و خودتان حاضر نشوید.