مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خودرو حین رانندگی

باسلام
ما در حین رانندگی بودیم که یک شخصی با ماشین خود چند بار جلو مارو گرفت، کنار زدیم و عکس خودرو اون شخص رو برداشتیم، با ما درگیر لفظی داشت و مست بود، ما حرکت کردیم اونم دنبالمون میکرد، اول با 110 تماس گرفتم، بعدش از یک ماشین کلانتری خواستیم که این موضوع را صورتجلسه کند،
آیا طرف مقابل میتواند از ما شکایت کند؟
صورتجلسه به ما کمک میکند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد لذا می‌بایست متن شکایت ایشان را بدانیم و قبل از آن اقدامات شما چه بوده است؟ در صورت هرگونه تخلفی جرم قابل تصور است