مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام .معامله ای به مبلغ 240 ملیون پارسال زدم برا فروش ملک کشاورزی به صورت اقساط زیر
50 میلیون نقد
30 تومن شهریور 96
80 تومن آدر 96
80 تومن اسفند 96
که فقط 48 تومن پرداخت کرده و تا بامسال اظهار کرده که توانایی پرداخت ندارم و پولی که دادم و پس بده. از این 48 میلیون 10 میلیون بهش پس دادیم. الان یعنی از این معامله 38 تومن پرداختی داشته و الان بعد 18 ماه دنبال شکایت از ما برا تصرف کل معامله هست. با اینکه 212میلیون مانده از معامله و حتی مبلع 80 میلیون حق پشیمونی قید شده داخل قولنامه. اگر شکایت کنه به چه صورت میشه با این شرایطی که گفتم.؟ممنون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام پاسخگویی نیاز به مطالعه کامل قراردادتون دارد