مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام، خسته نباشید.
یک نفر بر علیه ما شکایت کرده و گفته که این ها ماشین من رو تخریب کرده اند و با قمه من را تهدید کرده ولی بازپرسی قرار منع تعقیب داده است. لطفا برای من یک جواب واضح تری بدهید چون سواد من کم هست تا متوجه بشوم. خیلی خیلی ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

منع تعقیب یعنی جرمی اتفاق نیفتاده است یا دلیل کافی نداشته است. در هر حال به نفع شما حکم صادر شده

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام قرار منع تعقیب یک قرار نهایی است که در دادسرا صادر و دلیل آن جرم نبودن عمل ارتکابی یا عدم کفایت ادله و عدم انتساب اتهام به متهم می باشدو این به نفع شماست.