مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
اینجانب مکانیک خودروهای سبک هستم. چند ماه قبل از عید نوروز به اسرار یکی از دوستان نزدیکم قبول به درست کردن ماشینش (پراید) کردم که خیلی خراب شده بود و ایشون یه ماشین دیگه آورد که وسایلش رو دوتا یکی کنم بنده به شرط روئیت مدارک (خودرو دوم) در حضور شاهد پذیرفتم که مدارک شامل سند کارت شناسایی خودرو و کارت سوخت و غیره بود در حضور 2نفر شاهد دیدم و قبول کردم که چند ماه طول کشید و ماشین آماده شد و ایشون اومد و ماشین آماده رو برد اما مابقی وسایل ماشین دوم موند ضمن اینکه هیچ دستمزدی نداد و بعلت کمبود جا و دادن دستمزد بنده پیگیر شدم که بیا و هم بدهیتو بده هم وسایلت رو ببر چون فضای کارم رو گرفتن و ایشون هم هر دفعه به بهانه ای مارو میپیچوند. چند وقت بعد آگاهی اومد و با استعلام پلاک خودرو متوجه سرقتی بودن خودرو شد و بنده رو به بازداشت بردند که منم ضمن اینکه تمام ماجرا رو به همراه آدرس طرف و همینطور پیامک هاش و چندین صدای ضبط شده مکالماتش رو به دادگاه ارائه کردم و اون بنده خدا هم بعد از چند روز فرار از پلیس نهایتا دستگیر شد و همه چیز اعتراف کرد سپس با بریدن حکم 300میلیون وثیقه بعد از 3روز بازداشت آزاد شدم. بعد از گذشت چند ماه شنیدم که اون بنده خدا بازجویی رو عوضش کرده و گفته که تحت فشار قبول کردم و هیچ اتهامی رو نمیپذیرم! ضمن اینکه برای ثبت شهادت شاهدین چندین بار با شاهدین به دادگاه مراجعه کردیم که بازپرس پرونده گفت نیاز به شاهد نیست اما مکالمات ضبط شده به همراه پیامک ها طبق درخواست خود بازپرس روی سی دی رایت کردم و ضمیمه پرونده شدند.
الان واسه من احضاریه اومده تحت عنوان دفاع از اتهام سرقت تعزیری و مشارکت در سرقت! به نظر شما بزرگواران بنده وکیل بگیرم امکان اینکه کاری برام انجام بشه هست و یا اینکه در آینده چه حکمی انتظارمو میکشه. ضمن اینکه بنده هیچ سابقه سرقتی ندارم و اینکه بنا به احضاریه قبلی تحت عنوان دفاع اخر من حاضر شدم و از خودم دفاع کردم اما طرف دیگر حاضر نشد چون اونم با سند آزاد شده. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام. با توجه به عناوین اتهامی و مجازات پیش رو توصیه می شود حتما از خدمات وکالتی استفاده نمایید.