مشاوره حقوقی رایگان - توقیف‌‌ خودرو

باسلام من‌‌‌قبل‌عیدمسافربردم آستارا‌‌من‌راننده‌اسنپ‌هستم‌‌‌حدودیک‌ماه پیش‌مسافرداشتم ماشین نیروی انتظامی جلوموگرفت همه جاروبازدیدکردبعداستعلام گرفت ماشینم گفت توقیفی ازآستاراداره نوشته بودسرقت تعزیری‌دفاعیه انتصابی ‌نمیدونم من‌مسافرکش هستم نمیدونم داستان‌‌چیه اونهاچیکارکردن که ماشین من توقیف کردن بایدچیکارکنم تازه اسم منم نوشته توابلاغیه که شاکی دارم من هیچ جرمی مرتکب نشدم بابت چیه چیکاربایدکنم من بچه قایمشهرهستم نیابت زدم قبول نکردن ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حتما حضورا به شعبه دادسرا مراجعه نمایید
در غیر این صورت ممکن است حکم غیابی محکومیت شما صادر گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌بایست شخصاً یا توسط وکیل به شعبه دادسرا مراجعه نمایید احتمال صدور حکم غیابی وجود دارد