مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
اگر زن مهریه را به اجرا گذاشته باشد و یک چهارم از حقوق مرد کم شود و بعد از چند سال، زن درخواست طلاق بدهد ولی مرد طلاق ندهد و زن هم دلیل قانع کننده ای نداشته باشد، تکلیف چیست؟ آیا خود دادگاه رای به طلاق میدهد؟؟ اگر جواب مثبت هستش تکلیف مهریه چه می شود؟؟ تکلیف یک چهارم حقوقی که از مرد کسر شده چیست؟؟؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید عسرو حرج اثبات شود یا بطور توافقی اقدام گردد مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مهریه ارتباطی به طلاق ندارد.اقساط مهریه به قوت خود باقیست مگر توافق جدیدی حاصل شود.رد دعوی‌طلاق نیز ارتباطی به مهریه ندارد.در دعوی‌طلاق اگر دلیل موجهی مباشد حکم طلاق صادر نمیشود