مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

باسلام و خسته نباشید همسر بنده در شرکت کار میکردند و حقوقشون بخاطر اوضاع نا به سامان شرکت هر دو ماه یکبار و متغیر پرداخت می شود . ایشان شغل دومی هم دارند که به صورت آزاد است. 5 روز بعد از عقد بنده تصمیم به طلاق گرفتند از من خواستند که بنده خودم طلاق بگیرم اینکار را نکردم و تنها مهریه را اجرا گذاشته ام . حکم اعسار دادند که تمکن مالی ندارند. شغل دوم خودشان که آزاد است و حقوق خوبی دارد را اعلام ننموده اند . بنده چگونه می توانم ثابت کنم که ایشان شغل دوم دارند با توجه به اینکه در مغازه دوستشان کار میکنند و دوستشان حاضر نیست شهادت بدهد که وی انجا مشغول است

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

اعسار امری اتفاقی ست بنابرین هر زمان ادله ای مثل شهود، پرینت بانکی و یا استعلام از ثبت وجود داشته باشد محکوم له با ارائه مدارک حق دارد نسبت به عدم اعسار محکوم علیه اعتراض نماید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احتراماثبات این موضوع با توجه به اینکه قراردادی در اینخصوص در اختیار شما قرار نداره و شاهد و دلیل دیگه ای هم ندارید سخته
در صورتیکه حقوق رو ماهیانه به حساب مشخصی میریزه هم میتونید اونرو به عنوان دلیل ارایه بدید هم حسابهای بانکیشونو توقیف کنید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر مدارک و دلایلتان قانونی است و حتی اگر شماره حسابی که حقوق دوم در آن واریز بشه رو داریدمیتونید اقدام کنید و اعسار رو بی اثر کنید