مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه صادر شده میخواستم ببینم با برگه پزشکی قانونی مطابقت داره یا خیر؟

سلام: میخواستم از روی برگه پزشکی قانونی برام دیه بنویسید تا مطابقت بدم با رای

دادگاه....1.کبودی سمت چپ کمرو اطراف چشم چپ(جمعا دو عدد) 2. تورم زیر

چشم چپ 3. کبودی چانه و روی بازوی چپ 4. تورم پوست سر آهیانه چپ ، سمت

راست پیشانی 5. شکستگی نمایان دندان قدامی 1 به میزان 20% 6. لقی خفیف دندان

قدامی 1 مشهود است. زحمت میکشید این رو برام درصد ها و مبالغش رو دربیارید تا

مطابقت بدم با رای دادگاه ، حق اعتراض 10 روز مونده
راستی من تو سایت ها و غیره یه حدودی مبلغ درآوردم
موضوع من اینه که با توجه به برگه پزشکی قانونی دادگاه درست محاسبه کرده یا خیر ؟
رای دادگاه:
1. سه دهم درصد دیه کامل انسان بابت ارش ورم زیر چشم چپ
2.نیم درصد دیه کامل انسان بابت ارش لقی خفیف دندان قدامی شماره یک
3.نیم درصد دیه کامل انسان بابت ارش تورم پوست س آهیانه چپو سمت راست پیشانی
4.نه هزارم دیه کامل انسان بابت کبودی کمر ،اطراف چشم و چانه و بازو
5. پنج درصد از یک بیستم دیه کامل انسان بابت شکستگی نمایان دندان قدامی شماره یک

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیگم.درست است .زحمت نکشید.یاالله