مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیمکارتی که به نام خودمان نیست

سلام. اگر زن از سیمکارتی که به نام شوهرش هست استفاده کنه و مرد به زن ارتباط با کسی رو بزنه و از دادگاه درخواست جزئیات پرینت این سیم‌کارت رو بخواد . در صورت وجود ارتباط پیامکی با فردی صرف پیام دادن خیانت محسوب میشه یا خیر؟ و اینکه از آنجایی که سیم‌کارت به نام شوهر هست زن میتونه همه چیز رو انکار کنه و بگه این سیمکارت به نام من نیست و این پیام ها هم متعلق به من نیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف پیامک رابطه نامشروع تلقی نمیشود مگر پیامها از نوع غبر اخلاقی باشد وعفت عمومی را جریحه دار نماید