مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط مجازی

باسلام خدمت وکلای محترم
بنده دو روز پیش با خانومی در فضای مجازی اینستاگرام آشنا شدم
اولش نمیدونستم متاهل هستن ایشون ولی
بعد که فهمیدم بازم به چت ادامه دادم چون درد و دل میکردن
شماره رد و بدل کردیم ولی هیچ تماس یا پیامکی رد و بدل نشد بینمان
چت ما حاوی هیچگونه الفاظی که مربوط به رابطه نامشروع است نبوده و
یک روز بیشتر باهم چت نکردیم
همسرش متوجه شده و تهدید میکنه که شکایت میکند و
ادعا میکنه‌ اسکرین شات پیام هارا دارد
حکمش چیست؟
آیا دادگاه مرا احضار میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی جرم محسوب نمی شود و از طرفی شما صرفاً درد و دل کرده اید و با این شرایط اگر شکایت بشه شکایت آنها را میشه.
شما بهتر است شماره آنها را بلاک کنید و در صورت امکان شماره خود را خاموش کنید.
توجه داشته باشید بعضی اشخاص عمدا چنین کاری می کنند و با تهدید اقدام به اخاذی می کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما جرم نمی‌باشد لذا می‌توانید در این خصوص تماس بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر نتواند ادعای رابطه نامشروع را اثبات کند، افترا محسوب می شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است به تهدیدهای همسر زوجه توجهی نکنید و ارتباط کامل مجازی و تماسی را با ایشان قطع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت شکایت بسته به موضوع می‌تواند رابطه نامشروع مادون زنا باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اکانت خود را غیرفعال کنید و منکر هرگونه رابطه شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما مرتکب هیچ جرمی نشده اید صرف صحبت کردن عادی رابطه نامشروع نیست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله احضار میشوید ، احتمال طرح شکایت رابطه ی نامشروع از شما وجود دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

هر نوع ارتباط در فضای مجازی نامشروع تلقی نمیشود.بستگی به محتوای پیامها دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر چند درد و دل با مرد بیگانه در صورت وجود همسر یا عدم وجود همسر، اقدامی خلاف اخلاق است لیکن همسر آن خانم با توجه به شرایط گفته شده در متن پرسش نمی‌تواند در صورت شکایت رابطه نامشروع، شکایت خود را منتج به محکومیت شما و همسرش کند.