مشاوره حقوقی رایگان - شماره تلفن

سلام ببخشید اگر زنی با شماره تلفن همسرش که زن آن را استفاده میکند به یک مرد نامحرم دیگر پیام بدهد یا زنگ بزند چه حکمی دارد ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت وجود ارتباط نامشروع به شرط اثبات جرم به مجازات تا 99 ضربه شلاق محکوم میشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مفاد پیام ، نامشروع باشد مجازات شلاق خواهد داشت در غیر این صورت جرمی محقق نشده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت وجود رابطه نامشروع واثبات آن به مجازات تا99ضربه شلاق محکوم میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرف زنگ زدن و پیامهای عادی و روتین و...جرمی محقق نشده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بسته به محتوای پیامک ها می تواند رابطه نامشروع تلقی شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی دارد به بررسی یک سری شرایط اینکه محتوای پیامک چی باشد یا....قابل بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف پیامک و تماس تلفنی مجازات ندارد.