مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام. چندی قبل در یک بنگاه معاملات خودرو ، خودرویی را خریداری نمودم و کل مبلغ را نیز از طریق دستگاه خودپرداز به مبلغ 118 میلیون تومان تسویه نمودم. حدود یک هفته است که بنگاه پاسخی بابت عدم تنظیم وکالت تعویض پلاک و ... نمیدهد. قولنامه هم ندارم و بنگاه و مدام کار را به امروز و فردا موکول میکند.
چه کاری باید انجام دهم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اطلاعات ناقص می باشد واینکه ایا هنگام معامله کسی شاهد شما بوده یا نه توصیه می شود جهت اقدام قانونی با وکیل صحبت نمایید.

پرسشگر :

سلام مجدد. با همسر و فرزند جهت خرید مراجعه نمودم و بعد از تسویه خودرو را تحویال و مالک بنگاه گفت که وکالت تعویض پلاک را پس فردا میدهم. فعلا مدام به روز آتی موکول میکند.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.چگونه میشود چنین مبلغی پرداخت شود و مبایعه نامه تنظیم نگردد؟و چگونه رسید مبلغ را دریافت نکنید؟در جریان معامله شهود به غیر همسر و فرزند دارید؟.مبلغ رو کارت کشیدید رسبدش را دارید؟از حستب خود پرینتی بگیرید و مشخص شود حساب گیرنده و دادخواست مطالبه وجه حقوقی و یا کیفری تحصیل مال اقدام. در بدو امر میتوانید اظهار نامه تنظیم و ارسال شود امکان اینکه به نتیجه برسد میباشد.حتما به وکیل مراجعه نمایید

پرسشگر :

رسید پوز با سربرگ بنگاه را دارم.

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

عقد بیع می تواند به طور شفاهی نیز واقع شود و رسید دستگاه pos نیز قرینه روشنی بر وقوع عقد بیع است . لکن آنچه مهم است این است که مورد معامله می بایست معلوم و معین باشد و می توانید در این خصوص از شهادت شهود کمک بگیرید. لکن سوالی که وجود دارد این است که آیا خودرو خریداری شده را تحویل گرفته اید یا خیر؟ چنانچه پاسخ مثبت است بایستی علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال خودرو را مطرح نمائید در غیر اینصورت می بایست دادخواست الزام به تحویل خودرو و الزام به تنظیم سند رسمی انتقال را یکجا مطرح نموده و اگر به خودرو خریداری شده خود دسترسی دارید و یا هنوز خودرو در بنگاه است فی الفور تقاضای تامین خواسته نموده و خودرو را توقیف نمائید