مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام خسته نباشید پدرم سالها پیش زمانی که من 15 ساله بودم یه خونه خریده و سندشو به نام من زده و در حال حاضر خانه در دست مستاجر می باشد.
با گذشت چند سال من ازدواج کردم و الان خودم مستاجر هستم و از پدرم تقاضا کردم که اجازه بدهد من در همان خانه زندگی کنم متاسفانه قبول نمیکند. من شدیدا در فشار هستم با این تورم اجاره ها آیا میتوانم قانونی اقدام کنم تا سند رو بگیرم و بتوانم در آنجا زندگی کنم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام . چنانچه سند ملک به نام شماست نیازی به اجازه پدر ندارید و با در دست داشتن سند می توانید در ملک خود هر گونه تصرفی داشته باشید