مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش فیلم رابطمون که مخفیانه گرفته

سلام. من دختری 22ساله و ساده هستم که دو دفعه به خاطر علاقه به دوست پسرم راضی به برقراری رابطه شدم و بعد منو ول کرد. با شخص دیگری دوست شدم و همین بلا را سرم آورد و حالا تهدید به پخش فیلم از رابطه مون می‌کنه که مخفیانه گرفته و اصلا نمی دونم فیلمی در کار هست یا نه. اگر شکایت کنم بخاطر تهدید خودم هم بخاطر رضایت که در برقراری رابطه داشتم مجازات میشم؟ پس چطوری از آبروی خودم دفاع کنم؟! راهی نیست؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در هرصورت شما میتوایند بعنوان تهدید علیه وی شکایت کنید ولیکن احتمال به خطر افتاده ابرو وحیثیت شما هم محسوس است

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

در صورت وجود دلیل و مستندات قانونی
از جمله شهود می توانید شکایت کنید البته پیشنهاد می کنم بدوا به طرف هشدار دهید

پرسشگر :

سلام.من گفتم که شکایت میکنم و بعد مجازات میشی.میگه خب میخرم مجازاتمو. میتونه؟ بعد گفت اگه خرجی که برات کردمو بدی، مینویسم که دیگه کاری باهات ندارم. چجوری میشه ازش تعهد گرفت و پول داد که دیگه نتونه مزاحمم شه؟! کتبی بنویسه امضا کنه بسه؟!

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تهدیدو پخش فیلم و اخاذی قابل شکایت می باشد.به هر صورت رابطه دو طرف دارد اگر با رضایت هم باشد مجازات یک طرفه نخواهد بود و ایشون هم از این باب مجازات خواهد شد.باید قانونی اقدام نمایید تا جرات مزاحمت و تهدید نداشته باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه بحث رابطه نامشروع باشه پای خودتون هم گیر هست ولی خوب اگه قصد اخاذی داره چاره ای جز اقدام نیست

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نخیر مجازات نمیشین ولی ایشون محکوم میشن