مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ازدواج اجباری

مشکلی که برای دوستم پیش اومده از زبان ایشون میگم
من دختری هستم حدودا یکسال با یه پسری دوست شدم در طول مدت دوستی یه بار به اشتباه من ایشون رو به خونمون دعوت کردم ولی کاشکی هیچ وقت نمیکردم این پسره قبل از هر چیز یه دوربینه‌کوچک گذاشت که اصلا متوجه نشدم چی بود نگو‌کلا فیلم میگرفت در ضمن هیچ مشکلی از این بابت ندارم که رابطه نداشتم در حد اغوش بود و در حدی که فیلم ازم گرفته بعد از مدتی به مشکل خوردیم خیانتی به من کرد با دختر دیگه دوست شد من دیگه الان نمیتونم باهاش باشم الان میگه من میخوام باهام ازدواج کنی من نمیخوام هیچ حسی بهش ندارم الان با همون فیلم تهدید میکنه و میگه ازدواج نکنی من پخش میکنم من ابرو دارم ابرو خودم و خانوادم برام مهمه من چیکار میتونم بکنم اصلا میدونم باهاش ازدواج کنم من حتی یه روزم نمیتونم باهاش دووم بیارم من در زندانی افتادم که هیچ راهی نداره شکایت کنم ولی جوری بشه که در فامیلا اصلا و ابروی خودم‌نمیخوام بره من مگه تو این جامعه نمیتونم مشکلمو‌حل کنم تو رو‌خدا منو راهنمایی کنید . در ضمن مطمنم اگه نکنم حتما پخش میکنه
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر به سن 18 سال رسیده اید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید شکایت کنید.
مطمئن باشید اگر شکایت کنید مجبور به حذف فیلم بگیرید خواهد شد و اگر فیلم را نگهداری کرده باشد از ترس شکایت بعدی پخش نخواهد کرد.
در اولین فرصت شکایت خود را ثبت کنید
در دادگاه اعلام کنید که قصد ازدواج داشتید که بعد از مدتی بخاطر خیانت طرف مقابل پشیمان شده اید.
.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام به دفتر وکیل مراجعه تا به ایشون عند الزوم از طریق اظهارنامه مجازات قانونی این عمل تذکر داده شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم در مورد تهدید و هم انتشار فیلم می توانید از وی شکایت کنید.الزامی به ازدواج با وی ندارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید نترسید شکایت تهدید کنید تا جرات اینکار رو نداشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع بهتر است مشاوره حضوری یا تلفنی داشته باشیم

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام تهدید به انتشار فیلم شکایت مطرح وپیگیری کمید