مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز تهدید کردن به پخش فیلم

سلام دختری18ساله هستم با اصرار نامزدم چندباری باهم رابطه داشتیم و پرده بکارتمو از دست دادم ازم فیلم گرفت و الان تهدیدبه پخش کردن فیلم کرده وگفته دیگه نمیخوام باهات ازدواج کنم ولی میخوام آبروتون رو ببرم اگه شکایت کنیم حکمش چیه

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

هیچ جرمی قبل از وقوع قابل مجازات نیست، در صورت تعیین مهریه آن را مطالبه نمایید در غیر اینصورت مطالبه ی مهرالمثل نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مي‌توانید تحت عنوان تهدید افدام به شکایت نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شمایت کنید مجزاتش تعزیر ات و بعضا شلاق و حبس

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اعلام رضایت در برقراری رابطه دیگر این عمل تجاوز نیست لیکن می توانید تحت عنوان تهدید به پخش کردن فیلم خصوصی از ایشان شکایت نمایید مجازات جرم مذبور حبس یا جزای نقدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به حساسیت موضوع بهتر است که مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه تهدید به
پخش فیلم خصوصی را اقامه نمایید و مجازات حبس خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید شکایت نمایید ، تشخیص با قضات دادگاه صالح می باشد .